Tanfolyamok

GRACE

TANFOLYAMOK

A tanfolyamaink a szemináriumoknál még intenzívebb elmélyedést kínálnak, ugyanakkor szorosabb elköteleződést is igényelnek az érdeklődőktől. A közel egy éven át tartó képzések viszont megérik a rászánt időt, a befektetett energiát és figyelmet. Olyan tudásra tesznek szert a résztvevők, amelyeket egész további életükben saját maguk és környezetük számára is áldássá válik.

KEGYELEM KÖZPONTÚ GONDOLKODÁS

Ez az alaptanfolyamunk, melynek a Római levél az alapja, hiszen a kegyelem-központú gondolkodás rendszerét ebben a levélben találjuk meg. A tanfolyam végére egészen másképp fogod látni Istent és önmagadat. Össze fognak állni az információk egy csodálatos képpé. A tanfolyam alkalmai interaktív előadások. Akik szeretnek gondolkozni, különösen élvezni fogják a tanfolyamot, amelyhez vidékiek is csatlakozhatnak az interneten keresztül.

JÉZUSSAL VALÓ AZONOSULÁS

Ennek a tanfolyamnak a célja a szívünk felgerjesztése Jézus csodálatára, imádására, és a vele való közösségünk minél mélyebb megélése. Úgy tudunk vele azonosulni, ha az ő személyére, gondolkodására, érzelmeire, meggyőződéseire, jellemére koncentrálunk. Mindezt a vele különleges kapcsolatban lévő tanítványa, János evangéliumát tanulmányozva tesszük meg.

SZABADSÁG KRISZTUSBAN

A szabadság nemcsak arról szól, hogy valamitől (visszatérő bűnök, harag, megkötözöttségek, függőségek stb.) szabadok vagyunk, hanem legalább annyira arról is, hogy valamire (Istennel való bensőséges kapcsolat, őszinteség, átlátszóság, öröm és egyéb érzelmek kimutatása stb.) szabadok vagyunk. Ez a tanfolyam arra helyezi a hangsúlyt, hogy mi módon tudjuk elérni és megtartani a keresztény szabadságot, illetve hogyan tudunk növekedni benne.

LELKIGONDOZÓI TANFOLYAM

Ez a tanfolyam arra fókuszál, hogy hogyan tudjuk másoknak személyesen átadni a kegyelemközpontú gondolkodást. Megtanuljuk a lelkigondozás alapjait és folyamatát a kliens meghallgatásától a személyes tanításig. Az első kliensünk a saját személyünk lesz, te is át fogsz menni ezen a gyógyulási folyamaton.
Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk: 1143 Budapest,
Hungária krt. 109. 1. em. 2.

Telefon Laci:   +36 20 549 2219
Telefon Ildikó: +36 20 464 1168
Email: graceministrieshun@gmail.com

Eseménynaptár