SZABADSÁG KRISZTUSBAN

SZABADSÁG KRISZTUSBAN

 

Ez a tanfolyam egy kooperáció gyümölcse az alapítványunk és Neil Anderson: Freedom in Christ Ministries, vagyis a Szabadság Krisztusban Szolgálat között. Az eredeti 3 hónapos tanfolyam, gyakorlati elemekkel kibővített átdolgozása. A tanfolyam 3 modulon (9 hónapon) keresztül egy olyan folyamaton  vezeti  végig hallgatóinkat , amelynek a vége az igazi belső szabadság, az érett hívő élet. Az

A tanfolyamot azok számára tartjuk, akik szabadulni szeretnének visszatérő bűneiktől, nehezen tudják leküzdeni a bűn – megbánás – bűn – megbánás ördögi körét, megkötözöttségek, függőségek, harag közepette találják magukat hívő emberként. Akik körülményektől függetlenül szeretnék megélni Mennyei Édesapánkkal azt a bensőséges kapcsolatot, ami alapvető igazságok gyakorlatba ültetésével képessé teszi őket saját életükben is alkalmazni Jézus Krisztus kereszten kivívott győzelmét.

Formája

 • Interaktív előadások a Grace Ministries irodájában (online részvétel nem lehetséges) munkafüzet használatával (házi feladatokkal)
 • Közös bibliatanulmányozások
 • Kiscsoportos és egyéni beszélgetések
 • Csendes hétvége

A célunk a szívünk felgerjesztése Jézus csodálatára, imádására és a Vele való közösségünk minél mélyebb megélése Istenünk Krisztusban kijelentett Igazsága által .

Terjedelme, időtartama: 3 modul (9 hónap) minden hétfőn 18:00-20:00

Kezdés: 2020. szeptember 28.

A részvétel feltételei:

 • részvétel a Kicserélt élet konferencián vagy a sorozatból bármelyik szemináriumon vagy a Győzelem a Sátán felett konferencián,
 • befizetett tanfolyamdíj.

 

Hallgatói vélemények – 
Mit adott nekem a Szabadság Krisztusban tanfolyam?

“Tavaly nyáron egy mély krízist éltem meg, egy szellemi vákuumot, ami igazából már három éve tartott. Ebben az állapotban hívta fel egy ismerősöm a figyelmemet egy Grace Ministries által szervezett egy napos konferenciára, amire el is mentem. Nagyon megérintett az a tiszta hang, mély tisztelet az Ige iránt és a kiegyensúlyozott tanítás. Kértem tájékoztatót a programjaikról, és ősszel elkezdtem a Szabadság Krisztusban tanfolyamot.Az első néhány alkalom után rögtön lemértem a kedvező hatást: a tanfolyam napja, A HÉTFŐ LETT A KEDVENC NAPOM!!Nagyon tetszett, hogy nem csupán „végigültünk” egy tanítást, hanem az egész tanfolyam interaktív volt. Olyan oldott, elfogadó légkör volt, hogy bátran szólhattunk, soha senkinek a hosszászólását nem javították ki, ha esetleg butaságot mondott, de nyilván később elhangzott mindig a korrigálás olyan módon, hogy se az ember önbecsülése, se az Igazság ne szenvedjen csorbát.

Szembesültem többek között azzal, hogy az Igéből olyan módon fogadtam el sok alapigazságot, hogy sosem gondaltam át azt, hogy mit is jelent ez NEKEM konkrétan a napi életemben. Élem én egyáltalán azt, amit már tudok? Körülményfüggő vagyok, vagy Isten-függő? Mit jelent a szabadság, hogyan definiálom én magamnak a szabad életet?

Tudtam az Igéből, hogy Krisztusban minden az enyém, de nem értettem, hogy mi ez a minden? És hogyan vehetem ezt birtokba? Agyon bonyolítottam az Istennel járást, és végre megértettem, hogy Isten Krisztusban olyan könnyűvé tette ezt! Egy gyermekien könnyű életet kaptam a mi Mennyei Apukánktól, és a Szabadság Krisztusban tanfolyam abban segített, hogy megtaláljam azokat a kötelékeket, bilincseket, amelyek megakadályoznak abban, hogy ezt az életet éljem. Több ponton is megváltoztatta a gondolkodásomat, és elindított bennem egy olyan folyamatot, amelynek során ténylegesen tapasztalom, hogy lerázom magamról a félelmeket, nem csupán elnyomom őket, mint régen; tanulom a gyakorlatban letenni a megfelelni akarást, ami megrabolt attól, hogy emberek tetszésétől független legyen az önértékelésem és énképem; segített megszabadulni a múltamból magammal cipelt fájdalmaktól, sebektől… és még sorolhatnám. Megéltem, és élem azóta is azt az igazságot, amit Jézus mond a János 8,32-ben: „Megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket”. ”

Judit, Budapest, 2020 augusztus

 

“Néhány évtizedes keresztény múlttal, több éven át tartó teológiai tanulmányok után jelentkeztem a „Szabadság Krisztusban” tanfolyamra. Nagyon örülök, hogy RÉSZT VETTEM rajta. A szó szoros értelmében is ez történt: egy újabb részt, egy minden eddiginél nagyobb „részt vehettem” el, a tanfolyam során, abból a belső szabadságból, amely Krisztusban meg van nekünk. Szabadságot a múlt kárhoztatásától, szabadságot a reményre, szabadságot a szeretetre,  szabadságot a testi természet felett…, és még sorolhatnám. Ennek áldásait azóta is örömmel tapasztalom mindennapjaimban az Úrral, a környezetemben élő emberekkel és még az önmagammal való kapcsolatomban is. Nagy ajándék volt számomra ez a tanfolyam. Köszönöm!”

Marika, 2020 július, Budapest

Tanfolyamdíjak

A tanfolyamdíjakat modulonként kell fizetni minden modul elején.

10 000 Ft/modul
Összevonható kedvezmények:
 • családi, baráti kedvezmény:
  az alapösszegből lejön 20% a csoport minden tagjának;
 • két tanfolyamon való részvétel:
  az alapösszegből lejön 40% mindkét tanfolyam esetében;
 • egy tanfolyam megismétlése:
  az alapösszegből lejön 60 %;
 • ha valaki már egy vagy több tanfolyamon részt vett az utóbbi években:
  az alapösszegből lejön annyiszor 20 %, ahány tanfolyamon korábban részt vett.
 • Az alapítványt rendszeresen támogatók számára minden tanfolyam ingyenes.
5 000 Ft/modul
Összevonható kedvezmények:
 • családi, baráti kedvezmény:
  az alapösszegből lejön 20% a csoport minden tagjának;
 • két tanfolyamon való részvétel:
  az alapösszegből lejön 40% mindkét tanfolyam esetében;
 • egy tanfolyam megismétlése:
  az alapösszegből lejön 60 %;
 • ha valaki már egy vagy több tanfolyamon részt vett az utóbbi években:
  az alapösszegből lejön annyiszor 20 %, ahány tanfolyamon korábban részt vett.
 • Az alapítványt rendszeresen támogatók számára minden tanfolyam ingyenes.

Az anyagiakkal kapcsolatban bármilyen egyéni kérést meg lehet velünk beszélni. Alapvetően a tanfolyamok iránti elkötelezettség biztosítása miatt szedünk tandíjat. Ha ebből kellene fenntartanunk az alapítványt, akkor kb. az alapdíjak ötszörösét kellene beszednünk.

Jelentkezés a szemináriumra:


Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk: 1143 Budapest,
Hungária krt. 109. 1. em. 2.

Telefon Laci:   +36 20 549 2219
Telefon Ildikó: +36 20 464 1168
Email: graceministrieshun@gmail.com

Eseménynaptár