Rólunk

Grace Ministries Budapest

Mennyei Atyánknak erre a szolgálatra elkötelezett sáfárai vagyunk

Óriási hálatartozás van bennünk azért, ahogy Mennyei Atyánk kicserélte a gondolkodásunkat, életünket ezen a szolgálaton keresztül. Ezért Mennyei Atyánknak odaszánva magunkat, tőle való teljes függésben engedjük, hogy tovább végezze a szolgálatát először bennünk, majd rajtunk keresztül. Mennyei Atyánknak erre a szolgálatra elkötelezett sáfárai vagyunk, akik hűségesen kitartunk emellett a szolgálat mellett a nehéz időkben is, valamint mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a szolgálat Mennyei Atyánkat dicsőítve egészségesen növekedjen.
Beregi László & Beregi Lászlóné Ildikó

a magyar szolgálat vezetője és felesége, az iroda vezetője

Küldetésünk

Szolgáló közösségként határozzuk meg magunkat, akik a kegyelemközpontú gondolkodás terjesztéséért alkottak egy közösséget.

Célunk

Mennyei Atyánk ránk bízott szolgálata a kegyelemközpontú gondolkodás terjesztése minden lehetséges módon, hogy megváltoztassa minél több ember szívét és Istennek tetsző módon formálja a gondolkodását.

Elhívásunk

Óriási megtiszteltetésben van részünk azáltal, hogy Mennyei Atyánk kiválasztott és elhívott minket arra, hogy munkatársai legyünk ebben a szolgálatban. Ezt nem egy szolgálati lehetőségnek látjuk a sok közül, hanem a legfontosabb szolgálatnak: hirdetni az evangéliumot a keresztényeknek. A ránk bízott üzenet lényege az Isten által felajánlott ÉLET bemutatása.

Honnan indult a hazai Grace?

A budapesti központ létrehozását 1986-ban Tom Grady kezdte el, majd több misszionárius folytatta a munkát, köztük Robert C. Clogg, az Alapítvány létrehozója és első vezetője. A budapesti szolgálatot Kerekes Ernő vette át, aki a GMA első európai munkatársa volt, és kezdettől fogva aktívan részt vett a képzési és lelkigondozói munkában, az anyagok és kiadványok magyar fordításában. Az önállóvá vált iroda továbbra is széleskörű lelkigondozói, tanítási, képzési munkát végzett Magyarországon....

Mivel foglalkozik a Grace Ministries?

A Grace Ministries Alapítvány keresztény felekezetközi szervezet, amely nem kíván saját gyülekezetet létrehozni, munkatársai is különböző felekezeti háttérből származnak. A tevékenységünk során nem specifikus felekezeti tanításokat képviselünk, hanem a Biblia üzenetét a kegyelmes, ugyanakkor igazságos Istenről.

Nemzetközi alapok

A Grace Ministries Alapítvány (GMA) irodáját egy nemzetközi szervezet, a Grace Ministries International hozta létre Budapesten. Ez a szervezet azzal a céllal jött létre, hogy segítse Krisztus testének tagjait a növekedésben és felkészítse őket a másoknak való szolgálatra...
#csapatunk
Emberek a szolgálatban

Csapatunk

Zámbó András

A kuratórium elnöke

Beregi László

A magyar szolgálat vezetője, kurátor

Beregi Lászlóné Ildikó

Lelkigondozás, Irodavezetés

Biró Zsolt

Lelkigondozás, tanítás

Kerekes Ernő

GMA első európai munkatársa, a magyarországi GM egykori vezetője, kurátor

Minden nagylelkű adományt előre is szívből köszönünk. Áldás számunkra az, hogy vannak elkötelezett, hűséges adakozóink, akik rendszeresen, havonta vállalt fix összeggel támogatják az alapítványt, így teljes anyagi biztonságban tervezhetjük céljainkat, feladatainkat.

Természetesen ezen felül is minden jótékony pénzügyi odaszánást örömmel fogadunk, hogy munkánk még inkább kiteljesedhessen, hogy még több könyvet, hanganyagot, videót, munkafüzetet készíthessünk el, hogy azok áldássá váljanak mások számára.

Amennyiben tehát szívesen hozzájárulsz költségeinkhez, akkor az alábbi számlaszámra tudod utalni támogatásodat:

Bankszámlaszámunk: 16200113-18514979 Magnetbank

Támogathatod munkánkat a személyi jövedelemadód 1%-ával is minden év tavaszán, az adóbevallás idején. Ez számodra csak egy egyszerű mozdulat, nem kerül pénzbe, de nekünk nagy segítség.

Amennyiben nekünk szeretnéd felajánlani a személyi jövedelemadód 1 %-át, akkor a következő információkra lesz szükséged:

Nevünk: Grace Ministries Alapítvány
Adószámunk: 18069338-1-42

Alapítványunk az SZJA felajánlásokból

2019-ben: 122.604,-Ft

2018-ban: 136.585,-Ft

2017-ben: 96.592,- Ft-ot kapott.

A fenti összegeket az alapítvány üzemeltetési költségeire használtuk fel.

Még egyszer hálásan köszönjük, hogy ránk gondoltál a felajánlásoddal.

Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk: 1143 Budapest,
Hungária krt. 109. 1. em. 2.

Telefon Laci:   +36 20 549 2219
Telefon Ildikó: +36 20 464 1168
Email: graceministrieshun@gmail.com

Eseménynaptár