Olvasd

tanítások

“Filippibeliekhez írt levél - meghittség, bátorítás, öröm, odaadás, Krisztus

Ma már csak romjai láthatók. Eredeti neve Krenidesz volt, és ma is ez a közeli település neve. Itt futott át egy fontos kereskedelmi és hadi útvonal. A Kr. e 350-es években a várost a trákok támadták meg, és ezért lakói a makedón királyhoz fordultak segítségért. II. Philipposz (Nagy Sándor apja), felismerve a város fontos gazdasági és stratégiai fontosságát, elfoglalta és megerősítette Kr. e 356-ban, majd magáról nevezte el.
tanítások

“Hét üzenet, hét gyülekezetnek - Szenvedély

Sokféle mondanivaló fog születni ebből a nagyon izgalmas és jelentős igei forrásból. Maga a Jelenések könyve a Biblia egyik legtöbbet vitatott könyve, sok részét már csak azért sem tudjuk értelmezni, mert olyan eseményeket ír le, amelyek még nem történtek meg. A hét üzenet viszont már közelebb álló, sokkal konkrétabb mondanivalójú rész.
tanítások

“Zsidókhoz írt levél - öt részben

A Zsidókhoz írt levelet 5 külön részen az öt részes levél szerint fogjuk taglalni. Az első fejezetben Isten tündöklő képmásáról, a Fiúról lesz szó, a másodikban az ember méltóságáról, a harmadikban a hit és a hitetlenség kihatásairól lesz szó, a negyedik Isten nyugalmáról, míg az ötödik fejezet a mennyei, de még is közülünk való főpapról beszél.
Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk: 1143 Budapest,
Hungária krt. 109. 1. em. 2.

Telefon Laci:   +36 20 549 2219
Telefon Ildikó: +36 20 464 1168
Email: graceministrieshun@gmail.com

Eseménynaptár