Hírlevél – 2017.09.04.

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk téged. A mai hírlevelünk céltudatos, elsősorban két konferenciára szeretnénk felhívni a figyelmedet. A tanfolyamainkról egy másik céltudatos hírlevelet fogtok kap-ni a jövő héten, ezután szeptember vége felé már híreket is fog-tok kapni rólunk.

1. Kicserélt Élet konferencia I. – Megújult Meggyőződések

Az eddigi Kicserélt Élet konferenciák nagyon tömények voltak, és még így is sok-sok információ maradt ki belőlük a kicserélt életről. Tavaly év végén a depresszióról szóló Vlado Hoblaj által megtartott konferenciánk meghallgatása után kaptam mennyei Apukánktól azt a gondolatot, hogy nem kell még eny-nyit sem belesűrítenem a Kicserélt Élet konferenciába, hanem foglalkozzak csak az alapokkal, vagyis a meggyőződéseinkkel. Erre épülhet rá egy másik konferencia, ami az Istenben való bizalomról szólhat. Ugyanis a Vlado által tartott konferencia nem is annyira a depresszióról tanított engem, hanem a biza-lomról. Annyira értékes gondolatok voltak benne, hogy kiváló nyersanyaga lesz az Istenben való bizalom konferenciának. Az Istenben való bizalom mindig a róla vallott, szívbe hatoló és igaz meggyőződésekre épül. A bizalomra pedig a teljes önát-adás, az Apukánktól való függőség megélésének felvállalása épül. Ez már egy harmadik konferencia lesz. Erre épül a szívből jövő, örömteli engedelmesség, és erre a hálatelt élet. Ezek lesz-nek a negyedik és az ötödik konferencia témái. Tehát a Kicse-rélt Élet ezentúl nem egy konferencia, hanem egy konferencia-sorozat lesz.

A hírlevél folytatását megtalálja ITT >>

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>